Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Poliţele RCA vor fi verificate automat în trafic, la fel ca rovinietele
Luni, 01 August 2011 09:18

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a iniţiat discuţii cu reprezentanţii Poliţiei Române pentru utilizarea sistemului de verificare a rovinietei şi în cazul poliţelor RCA, a declarat directorul Direcţiei Informatică din CSA, Matei Dobrescu.

 

"Am avut o serie de discuţii cu reprezentanţii Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Discuţiile sunt la început şi nu pot să avansez o dată când sistemul va deveni operaţional", a spus Dobrescu, citată de Mediafax.

Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a introdus rovinieta electronică la 1 octombrie 2010. Controlul rovinietei se face fie automat, prin intermediul punctelor fixe, unde sunt instalate sisteme de camere video, fie în trafic, de către echipe de controlori. Camerele video înregistrează numărul de înmatriculare al vehiculelor care tranzitează drumurile naţionale, care apoi sunt verificate în baza centrală de date. Şoferii fără documentele care atestă plata rovinietei plătesc despăgubiri în funcţie de tipul vehiculului, între 28 şi 1.210 euro, şi amenzi între 250 şi 4.500 lei.

Lipsa poliţei de asigurare RCA se sancţionează cu amendă cuprinsă între 1.000 şi 2000 de lei, conform Legii 136/1995 privind asigurările şi reasigurările în România. De asemenea, şoferilor care nu deţin o poliţă RCA li se reţine certificatului de înmatriculare sau înregistrare, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare sau înregistrare se retrag, conform prevederilor OUG 195/2002.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |