Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Omniasig şi BCR Asigurări vor fuziona
Duminică, 31 Iulie 2011 10:09

Omniasig fuzionează cu BCR Asigurări şi astfel va lua naştere cea mai mare companie de asigurări din România. Potrivit Ziarului Financiar, Omniasig a convocat adunarea generală a acţionarilor pe data de 4 august pentru a aproba proiectul de fuziune.

 

Ambele companii sunt controlate de austriecii de la Vienna Insurance care deţin aproape 99% din Omniasig. Restul acţiunilor revin unor persoane fizice şi unor societăţi de investiţii financiare. În prezent, Omniasig este cea de-a treia companie pe piaţa asigurărilor iar BCR Asigurări se află pe locul cinci.

Nu este prima fuziune anunţată pe piaţa asigurărilor anul acesta. Generali şi Ardaf, controlate de grupul ceh Generali PPF, au fost primele care au făcut public faptul că vor forma o nouă companie până la sfârşitul anului. Aceasta se va numi Generali România, însă cei doi asiguratori spun că îşi vor păstra brandurile şi reţelele teritoriale.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |