Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Centre dauna Asirom

Centrul de Daune ASIROM - Bucuresti
Clientii ASIROM si pagubitii în drept de a solicita despagubiri de la ASIROM au acum posibilitatea sa-si solutioneze eficient daunele la Centrul de Daune ASIROM – Bucuresti, care deserveste zona Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov în ceea ce priveste activitatile de avizare, instrumentare, lichidare si plata a dosarelor de dauna.

Astfel, publicul are acum posibilitatea sa primeasca informatii rapid la CALL CENTER DAUNE AUTO ASIROM - 021-9599 (tarif normal in reteaua Romtelecom), sa aleaga locatia pentru consiliere, avizare, deschidere dosare si constatarea tehnica a pagubelor (inclusiv o locatie cu program prelungit) si sa mearga într-un singur loc pentru lichidarea daunelor.

Centrul de constatare Grivita, din Calea Grivitei nr. 355-357, Sector 1, în cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza non-stop pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 1.
Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00 – 20.00
Sâmbata: 08.00– 16.00
Duminica: inchis

Centrul de constatare Berceni, din incinta Service PRESTIGE, Drumul Gilaului nr. 7 C, Sector 4, în cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza în zilele lucratoare, în intervalul orar 09.00– 17.00, pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 4.
Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00– 17.00
Sâmbata, Duminica: închis

Centrul de Lichidare B-dul. Carol I nr. 31-33, Corpul 2 (intrare prin strada Stefan Nacu), în cadrul caruia se efectueaza toate avizarile si constatarile pentru pagubele produse la bunuri si cladiri, dar si activitatile de consiliere clienti, primire documente, instrumentare dosare de dauna. Program de lucru :
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.30– 17.00
Sâmbata, Duminica: închis

 

Parerile clientilor


#1237: GoldenTabs:
"fbWweG https://goldentabs.com/"

#1236: JimmiXS:
"dEKUK9 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com"

RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |