Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 
Sistemul Bonus-Malus explicat

Bine ai venit! O sa-ti explicam CE ESTE BONUS/MALUS:

 

Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca sistemul Bonus Malus a fost creat pentru rasplatirea soferilor atenti in trafic si penalizarea celor care produc accidente.

Sistemul a fost implementat in 2010 si toate autovehiculele care nu au produs daune in 2009 au pornit de la clasa de Bonus/Malus B0

Clasa Bonus/Malus poate fi gasita aici:
Polita ASIGURARE RCA IEFTINA

 

Cum functioneaza sistemul Bonus/Malus:
Sistem BONUS/MALUS

Practic atunci cand provoci un accident si folosesti polita RCA clasa ta de Bonus/Malus scade cu 4 pozitii si esti penalizat iar cand esti atent si nu provoci nici o dauna esti rasplatit si urci o pozitie in clasamentul Bonus/Malus.

Daca de exemplu ai clasa Bonus/Malus B0 si faci o polita RCA pe 6 luni, la sfarsitul celor 6 luni daca nu ai provocat nici un accident, la reinoirea politei RCA vei avea clasa Bonus/Malus B1(5%reducere) respectiv B2(10% reducere)daca valabilitatea politei este de 12 luni .


In schimb, daca ai clasa Bonus/Malus B2(10% reducere) si ai provocat un accident, la urmatoarea reinnoire vei avea clasa M2(tarif majorat cu 10%)

Penalizari si reduceri oferite de sistemul Bonus/Malus

Penalizari si reduceri oferite de sistemul Bonus/Malus


REDUCERI PENALIZARI
B1 - 5% reducere M1 - 5% penalizare
B2 - 10% reducere M2 - 10% penalizare
B3 - 14% reducere M3 - 20% penalizare
B4 - 18% reducere M4 - 30% penalizare
B5 - 22% reducere M5 - 45% penalizare
B6 - 26% reducere M6 - 60% penalizare
B7 - 29% reducere M7 - 80% penalizare
B8 - 32% reducere M8 - 100% penalizare
B9 - 35% reducere
B10 - 38% reducere
B11 - 41% reducere
B12 - 44% reducere
B13 - 47% reducere
B14 - 50% reducere

De retinut!

 

  • Nu vinde masina ca sa scapi de Penalizare!
  • Daca ai vandut vechea masina si aceasta era inregistrata in sistemul bonus-malus si nu detii alt autoturism la cumpararea unei alte masini pleci de la clasa Bonus\Malus pe care o aveai la masina veche.
  • Daca ai o masina si iti cumperi o a doua masina , aceasta va avea clasa Bonus\Malus B0. Fiecare masina are clasa ei. Singura situatie cand se mosteneste e cand ai o singura masina, o vinzi si iti iei alta.
 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |