Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 
RCA Moto

Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau inregistrate in Romania, in aceasta categorie intrand si autovehicule pe doua sau trei roti. Astfel motocicletele sau scuterele trebuie asigurate ca si orice alt autovehicul participant la trafic.

Normele asigurarii RCA sunt stabilite de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) astfel cuprinsul unei polite RCA este identic indiferent de compania de asigurari care o comercializeaza. Diferentele intre acestea sunt date insa de preturi si de ofertele speciale care acompaniaza aceste polite.

Companiile de asigurari sunt intr-o competitie continua pentru cele cateva milioane de clienti in fiecare an si incearca sa ii atraga prin scaderea preturilor, reduceri de pret pentru anumite categorii sociale sau odata cu achizitionarea unor alte produse de asigurare, diverse premii si tombole sau alte beneficii adaugate politei RCA ieftin.

Motocicletele sunt foarte greu asigurabile cu o polita gen Casco, multi asiguratori neacceptand acest risc altii cerand francize mari si prime care variaza intre 7 si 10 la suta din valoarea motocicletei. Motivele invocate de catre companiile de asigurare sunt numarul mai mare de accidente de motocicleta fata de cele de masina, lipsa service-urilor specializate si preturile foarte ridicate ale pieselor de schimb. Asigurarea unei motociclete devine astfel mult mai scumpa decat cea a unei masini, trecand de multe ori peste 1000 euro pe an.
Asigurarea de raspundere civila este insa obligatorie, o motocicleta fiind in stare sa produca pagube considerabile participantilor la trafic si nu numai. Tarifele practicate pentru aceasta vor fi insa mai mici decat pentru automobile, nu datorita riscului ci datorita specificatiilor tehnice, motocicletele avand de regula masa si capacitate cilindrica mai mica.

RCA Ieftin BMW RCA Ieftin Aprilia RCA Ieftin Benelli RCA Ieftin Ducati
RCA Ieftin Harley-Davidson RCA Ieftin Honda RCA Ieftin Kawasaki RCA Ieftin KTM
RCA Ieftin Kymco RCA Ieftin Linhai RCA Ieftin Yamaha
RCA Ieftin Suzuki

 

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |