Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 
RCA Ieftin Kymco
Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautarea unui RCA ieftin pentru motorul tau Kymco iar daca asigurarea rca este obligatorie de ce sa nu o alegi pe cea mai ieftina? Te invitam sa-ti calculezi cel mai ieftin RCA si avem incredere ca impartasim aceeasi convingere : suntem calea catre cea mai avantajoasa polita rca.

Compania Kwang Yang Motor (începând din 1992 sa fie cunoscuta mai bine sub numele de KYMCO), cu sediul în Kaohsiung, Taiwan, a fost înființată ca sucursala a companiei japoneze Honda Motor în anul 1963. Chiar de la început, KYMCO a acordat mereu prioritate calității produselor sale. De-a lungul existentei sale, KYMCO a înființat fabrici în Taiwan, China, Indonezia și în alte tari asiatice. Producția cumulata se ridica astăzi la peste 6 milioane de bucăți cu 2 și 4 roti. Având în vedere aceste realizări remarcabile, se poate afirma cu certitudine ca KYMCO a avut o contribuție însemnată la dezvoltarea industriei din Taiwan.

KYMCO se mândrește cu o experiență de peste 35 de ani în producția de scutere, motociclete și ATV-uri. Varietatea de modele include vehicule cu motoare de la 55 cm2 la 500 cm2. KYMCO produce cea mai mare gama de modele de 50 cm2 existente pe piață în prezent. Nu este întâmplător faptul ca KYMCO este considerata ca fiind unul dintre cei mai importanți producători mondiali de motociclete și scutere. "Mai bun decât cel mai bun" (calitatea nu este întâmplătoare), acest slogan reprezinta eforturile pe care KYMCO le investește in toate segmentele de construcție - începând cu Cercetarea si Dezvoltarea și incluzând Producția, Service-ul și Vânzările.

KYMCO este certificata ISO 9001 si ISO 13485, ceea ce garantează o permanenta calitate ridicata. Producerea de noi modele are întotdeauna în vedere nevoile consumatorilor din întreaga lume. Ca urmare a orientării către client, vânzările în toata lumea au atins in 2005 cifra de 502.000 de vehicule. Fiind caracterizata de motivație și inventivitate, KYMCO este pregătită pentru a oferi noi surprize pe piata viitorului, menținând cel mai bun raport calitate-preț, ceea ce o diferențiază de ceilalți competitori.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |