Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Cu cat platim mai putin pentru polita RCA anul acesta ?
Sâmbătă, 06 August 2011 15:08

O polita RCA pentru persoane fizice, incheiata pe o perioada de 12 luni, este acum cu pana la 202 lei mai ieftina decat in aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai vizibila scadere a tarifelor inregistrata pe acest segment al produselor de asigurare. In cazul asigurarilor RCA incheiate pe 6 luni, reducerea de pret este mai mica, ajungand pana la 66 de lei.

Asadar, o masina cu o capacitate cilindrica de 1.400 de centimetri cubi poate fi asigurata cu o economie de 102 lei, in timp ce polita RCA pentru una cu motor de 1.800 de centimetri cubi, poate fi cu 182 de lei mai ieftina, potrivit unui studiu comparativ al portalului de specialitate realizat in parteneriat cu Otto Broker, cu privire la pretul asigurarii RCA in decembrie 2009 si decembrie 2010, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice .

Studiul releva o scadere considerabila a tarifelor de anul acesta fata de cele de anul trecut.

“Cu toate ca finalul anului 2010 a adus reduceri semnificative de tarife pentru politele RCA, estimam ca anul urmator preturile ar putea creste cu cel putin 10-20% chiar din primul trimestru, avand in vedere evolutia cursului mediu de schimb si a inflatiei, dar mai cu seama avand in vedere amploarea pe care o iau daunele morale in piata de asigurari din Romania. De aceea este foarte important pentru clienti sa profite acum de aceste preturi, mai ales la polita pe 12 luni, unde se poate economisi cel mai mult”, a declarat Victor Sraer, director general Otto Broker.

Pe segmentul de persoane fizice (vezi graficele), analiza a fost efectuata pe baza preturilor minime pentru fiecare categorie de capacitate cilindrica a motorului, luandu-se in considerare un asigurat fara daune, cu varsta de peste 30 de ani.

De asemenea, in cazul autovehiculelor aflate in proprietatea persoanelor juridice, a fost inregistrata o scadere a pretului mediu al politei RCA. Astfel, o polita RCA pe un an este cu pana la 131 de lei mai ieftina, in timp ce polita pe 6 luni vine cu o economie de 65 de lei. Daca un client asigura acum o masina cu 1.800 centimetri cubi pe 12 luni, polita RCA este cu 98 de lei mai ieftina fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |