Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Uniqa Romania are o noua conducere
Sâmbătă, 27 August 2011 16:36

Florin Golovatic a fost numit Presedinte al Directoratului si CEO al UNIQA Asigurari de catre Consiliul de Supraveghere al companiei, iar Remus Lapusan a fost numit presedinte al Directoratului si CEO UNIQA Asigurari de viata, anunta reprezentantii companii.
Florin Golovatic (41 de ani) a activat timp de peste 10 ani in compania de consultanta si audit KPMG Romania ca Director Audit - Institutii Financiare.
Din Directoratul UNIQA Asigurari mai fac parte Alfred Vlcek-Vicepresedinte si Ileana Horvath-Membru.
Remus Lapusan (40 de ani) a ocupat pana in luna februarie a acestui an pozitia de director al Sucursalei UNIQA Asigurari Cluj. In februarie, Lapusan a fost numit de catre Consiliul de Supraveghere al UNIQA Asigurari de viata Membru al Directoratului companiei.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |