Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

OMNIASIG lanseaza aplicatia pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod
Sâmbătă, 27 August 2011 16:35

OMNIASIG Vienna Insurance Group a lansat o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii de telefoane iPhone, de tablete iPad sau de dispozitive iPod pot obtine rapid si foarte usor informatii despre sediile OMNIASIG din toata tara si isi pot calcula tariful unei polite RCA, au anuntat reprezentantii companiei.
Aplicatia este deja functionala si poate fi descarcata gratuit de pe App Store (http://www.appstorehq.com/omniasig-iphone-732715/app) de catre oricine, indiferent daca este client OMNIASIG sau nu.
In rubrica "Retea teritoriala" se regasesc datele de contact ale sucursalelelor, agentiilor si punctelor de lucru OMNIASIG din toata tara, inclusiv cu localizarea lor pe harta. De asemenea, cu ajutorul butonului "In jurul meu" utilizatorii pot afla care este cel mai apropiat sediu OMNIASIG de locul in care acestia se afla la momentul cautarii, pe o raza de 500 metri, 5, 25 sau 75 de km. Butonul "Calcul RCA" ofera facilitatea de a obtine rapid o cotatie de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto obligatorie, iar accesand rubrica "FAQ" utilizatorii aplicatiei afla raspunsuri la intrebari frecvente, precum: Ce fac in caz de dauna? De unde pot obtine formularul de constatare amiabila? si altele.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |