Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Conducatorii de Audi si BMW sunt spaima din trafic
Miercuri, 25 Iulie 2012 10:44

Una dintre cele mai mari firme de asigurari auto din Romania a facut un studiu asupra masinilor din trafic. Se pare ca soferii marcilor Audi, BMW si Toyota sunt cei mai predispusi la accidente. Cauzele acestora nu sunt publicate, daca este vina lor sau a altor soferi, insa masinile care viziteaza cel mai des service-urile in urma accidentelor, acestea sunt. La polul opus... ghici-ghicitoarea mea!

Daca ai BMW sau Audi, de obicei, esti vazut foarte bine. Nu si de firmele de asigurari care au cele mai multe vizite de la proprietarii unor astfel de masini. Fie ca sunt personal de vina, sau ca alte masini le tamponeaza autoturismele, soferii marcilor germane mai sus-mentionate se pare ca au lipici la service-urile auto. Soferii de BMW, Audi dar si Toyota se pare ca sunt cam cei mai neglijenti in trafic si ajung cel mai des in service-urile auto. Cel putin asa spun cei de la firma de asigurari, care au realizat un studiu intern, printre cei care depun dosare de dauna la ei. "In cazul BMW, frecventa de aparitie a daunelor este de circa 52%, peste jumatate din masinile asigurate, din marca respectiva, ajungand la noi cu dosare de dauna. Pe locul al doilea se afla Audi cu 49%, iar pe locul al treilea Toyota cu 35%. Asta nu inseamna, insa, ca si costurile daunelor sunt si cele mai ridicate. De exemplu, masinile din marca Volkswagen au o frecventa a daunelor de peste 33%, dar la capitolul costuri sunt cele mai ieftine", a spus Cristina Albu, purtator de cuvant Generali Asigurari. La polul opus se afla, surpriza, Dacia. Doar 22% din masinile asigurate au facut obiectul unui dosar de dauna. Daca Audi si BMW vor sa fie ridicate pe elevator si trimise in cabinele de vopsitorie cel mai des, se pare ca masinile Dacia sunt ceva mai prudente in trafic si sunt preferatele firmelor de asigurari, implicit ale proprietarilor. Cu toate astea, tu ce preferi sa conduci?

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |