Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Prima mai mare la RCA pentru femei si pentru autovehiculele TAXI
Vineri, 08 Februarie 2013 21:38

In conformitate cu prevederile normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, puse in aplicare prin Ord. CSA nr. 14/2011 completat si actualizat cu prevederile Ord. CSA nr. 22/2012 si tinand cont de criteriile de natura tehnica avizate CSA EUROINS a luat urmatoarea hotarare: Incepand cu data de 07.02.2013, in tarifarea asigurarilor RCA pentru vehiculele ce desfasoara activitatea de TAXI, prima de asigurare se va majora obligatoriu cu un procent de 50%.

Desi s-a dovedit ca femeile foarte rar depasesc limita de viteza, conduc mai prudent, sunt mult mai atente pe timp de noapte cand se produc cele mai multe accidente, sunt mai putine femei care se urca baute la volan, tot sunt considerate mai neexperimentate in a conduce. Pentru ca multe firme de asigurari nu despagubesc intreaga suma si au fost frecvent amendate de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, acestea isi vor mari plafonul de rezerve. Deci, cresc iar preturile. Interesant este faptul ca de anul acesta 2013 femeile vor plati cu pana la 25% mai mult. Iar femeile tinere pot ajunge sa scoata chiar cu 50% mai mult pentru simplu motiv ca vor fi incluse in aceeasi categorie cu barbatii tineri, considerati cei mai periculosi soferi pentru ca inregistreaza cel mai mare numar de accidente.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |