Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Polita RCA s-ar putea muta de pe masina pe sofer
Duminică, 02 Iunie 2013 17:38

In prezent raspunderea de pe polita RCA este pe automobil. Societatile de asigurare din Romania vor sa modifice legea prinvind asigurarile de raspundere civila auto astfel incat raspunderea sa treaca pe sofer.

In Romania avem inmatriculate 48.000.000 de autoturisme in timp ce soferi sunt peste 6.000.000. Asadar, aceasta modificare ar duce la o marire a numarului de clienti ai politelor RCA. De asemenea, aceasta ar rezolva si problema romanilor care provoaca accidente in strainatate cu masini inmatriculare si asigurate in Romania.

In ultima perioada s-a semnalat o crestere foarte mare a accidentelor provocate de romanii de peste granita, rezidenti in alte tari, acestea ducand la o crestere a platilor pentru accidentele soldate cu vatamari corporale si decese.

Pe de alta parte, soferii sunt nemultumiti pentru ca aceasta lege ar conduce la o crestere semnificativa a costurilor intrucat, daca intr-o familie sunt doi soferi pe aceeasi masina, asta ar insemna ca acestia vor avea nevoie de doua polite RCA valabile.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |