Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Pasii de urmat în caz de accident
Duminică, 31 Martie 2013 17:30

Primul pas in caz de accident este sa mergeti cu vinovatul la compania de asigurari, completati declaratii, faceti copii dupa acte, se deschide un dosar de dauna, se fac poze, vi se emite nota de constatare si autorizatia de reparatie.

De aici mergeti la service (va interesati ce serviceuri colaboreaza cu compania de asigurari), semnati contractul de reparatii; acolo se constata avariile, se repara masina si se emite factura. Dumneavoastra trebuie apoi sa mergeti cu factura de reparatii la asigurator pentru acceptul de plata, daca este cazul.

Daca dosarul este complet, inspectorul il da catre plata. Acesta urmeaza sa treaca prin departamentul juridic, contabilitate, aprobarea inspectorului coordonator, etc. Dupa aprobare dosarul ajunge la departamentul plati, unde va fi platit cand ii vine randul.

Din acest moment problema e aproape rezolvata. E posibil, insa, ca firma de asigurari sa nu plateasca intreaga suma si atunci service-ul il contacteaza pe client pentru diferenta.

De asemenea, mai pot aparea probleme si in privinta recuperarii sumei de bani de la asigurator. In acest caz trebuie sa dati in judecata compania de asigurari. Daca aceasta nu va despagubeste, cel care va suporta dauna produsa va fi insusi vinovatul.

Exista cazuri in care serviceul retine masina pana la plata facturii de reparatie.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |