Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

PAID redevin obligatorii
Luni, 19 August 2013 16:40

Polita de locuinta emisa de PAID este din nou obligatorie.
Toti proprietarii de locuinte vor trebui sa incheie o astfel de polita de asigurare PAID(Poolul de asigurare impotriva dezastrelor).
Asadar, singura modificare ce are loc este ca aceasta va putea fi emisa de toate firmele de asigurare, chiar daca nu sunt membre ale PAID.
Ieri, Autoritatea de Supraveghere Financiara a votat si normele de aplicare a legii. Acestea vor suferi cateva modificari de suprafata si urmeaza sa fie publicate in maxim o saptamana in Monitorul Oficial.
PAID a fost infiintata in 2009 pe baza prevederilor Legii 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor, ale Legii 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurărilor, precum şi ale Legii 31/1990 privind societăţile comerciale.
De asemenea, exista si posibilitatea incheierii unei polite facultative pe o suma mai mare decat cea prevazuta in cea obligatorie. Aceasta se incheie separat de cea obligatorie.
Cei care au deja incheiate asigurari facultative care includ riscurile de cutremur, aunecari de teren si inundatii raman in vigoare pana la momentul expirarii acestora, apoi au obligatia de a incheia si o polita obligatorie de 10 sau 20 de euro.
Proprietarii care nu isi asigura locuintele vor si amendati de autoritatile locale cu pana la 500 lei si nu vor primi ajutoare de la autoritati in cazul in care vor fi afectati de cutremur, inundatie sau alunecare de teren.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |