Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

De ce sa incheiem polita RCA
Luni, 15 Aprilie 2013 14:04

Proprietarii de vehicule care nu incheie asigurarea obligatorie RCA sau nu o mentin in valabilitate in mod continuu, prin plata acesteia, savarsesc o contraventie.

Aceasta se constata de catre Politie si se sanctioneaza cu amenda de la 1000 la 2000 lei, retinerea talonului si a placutelor de inmatriculare pana la prezentarea dovezii de plata a asigurarii.

De asemenea, lipsa asigurarii poate fi constatata si prin compararea parcului de vehicule inmatriculate pe teritoriul tarii cu baza de date privind asigurarile RCA valabile (CEDAM) de catre DRPCIV. In acest caz vi se va aduce la cunostinta calitatea de neasigurat printr-o instiintare din partea Politiei Rutiere. In aceasta situatie trebuie sa prezentati dovada incheierii asigurarii RCA. In caz contrar, inmatricularea vehiculului pe care il detineti poate fi suspendata din oficiu.

De asemenea, daca provocati un accident si nu sunteti asigurat, persoana prejudiciata este indreptatita sa va solicite despagubiri fie direct dvs. fie apeland la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.

Luand in considerare toate cele de mai sus, riscul de a circula fara a avea o asigurare RCA valabila este enorm.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |