Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Tot mai multe daune din vina vehiculelor înmatriculate in Bulgaria
Duminică, 31 Iulie 2011 07:31

În primele 6 luni ale anului curent, numărul dosarelor de daună avizate ca urmare a accidentelor rutiere provocate pe teritoriul României de vehicule înmatriculate în Bulgaria a crescut cu 31% față de perioada similară a anului trecut, ajungând la 1.798 de dosare de daună.

 

Acestea reprezintă 34,6% din numărul total de 5.190 de dosare avizate în semestrul I al anului 2011 ca urmare a accidentelor produse în țara noastră de vehiculele înmatriculate în Uniunea Europeană și alte state membre ale Sistemului Internațional Carte Verde. Comparativ cu aceeași perioadă din 2010, această pondere a crescut cu 7,4 puncte procentuale.

Pe locurile următoare se situează: Italia (cu 584 dosare de daună avizate), Spania (526 dosare), Germania (478 dosare), Ungaria (391 dosare) și Franța (313 dosare). Prin urmare, accidentele produse de vehiculele înmatriculate în aceste 6 țări au condus la avizarea unui număr cumulat de 4.090 dosare de daune (78,8% din total), în creștere cu 4,3% față de anul trecut, aceeași perioadă.

Se constată astfel că daunele avizate ca urmare a accidentelor produse de vehiculele din Bulgaria sunt în continuă creștere, numărul acestora evoluând pe același trend puternic ascendent pe care s-a înscris încă de la aderarea României la Uniunea Europeană. În tot anul 2010, numărul acestora a fost de 3.155, față de 204 cât s-a înregistrat în 2006, adică de 15 ori mai mare.

Președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Angela Toncescu, a declarat: “Din solicitările de informații primite la Comisie, am constatat că sunt persoane păgubite în urma accidentelor provocate de vehicule înmatriculate în străinătate care nu știu cui să se adreseze pentru a obține despăgubirea. De aceea, începând de astăzi, proprietarii de vehicule din România vor putea găsi pe site-ul nostru un set de informații utile care explică cui trebuie să se adreseze pentru a obține despăgubirile în asemenea situații, în funcție de locul unde s-a produs accidentul și de țara în care este înmatriculat vehiculul vinovat. Sperăm că aceste informații vor fi binevenite, mai ales că este perioadă de concedii”.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |