Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Profitul brut al ING Asigurari de Viata a scazut cu 47% in S1
Sâmbătă, 27 August 2011 16:33

In primele sase luni din 2010, ING Asigurari de Viata inregistrase un profit brut de 28,4 milioane lei si un volum de prime brute subscrise de 275,6 milioane lei.
"Prima jumatate a anului 2011 se incheie cu semnale imbucuratoare legate de increderea in viitor a populatiei, indicele care masoara acest lucru inregistrand o valoare mai mare cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In plus, cercetarile noastre indica un public mai responsabil si mai interesat de planificarea viitorului financiar.
In aceste conditii, ne asteptam ca, pe masura ce situatia economica se va imbunatati, asigurarile de viata sa capete o pondere mai importanta in planurile pentru protectia financiara a familiei si economisirea pentru diverse obiective ca suplimentarea venitului la pensionare sau asigurarea viitorului copiilor", a declarat directorul general al ING Asigurari de Viata, Cornelia Coman.
Potrivit companiei, profitul brut inregistrat in primele sase luni corespunde celui bugetat si reflecta investitiile realizate, in timp ce volumul de prime brute subscrise a fost realizat in contextul unor evolutii economice in care puterea de cumparare a populatiei a scazut.?
"In mai 2011, indicele castigului salarial real fata de aceeasi perioada din 2010 a fost de 94,2%", potrivit ING Asigurari de Viata, care citeaza datele Institutului National de Statistica.
"Preferintele manifestate de clienti in intervalul aprilie-iunie 2011 confirma interesul sporit pentru produse care ofera protectie si randamente garantate, tendinta remarcata inca de la inceputul anului", se arata in comunicat.
In totalul politelor subscrise de ING in trimestrul al doilea din 2011, asigurarile de tip traditional detin o pondere de 65%, in crestere cu 10% fata de trimestrul al doilea din 2010.
Totodata, beneficiile platite de ING Asigurari de Viata pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate in primele sase luni au fost de 29,3 milioane lei, in crestere cu 14,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |