Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Bonusuri de loialitate pentru asigurarea de viata
Sâmbătă, 27 August 2011 16:30

CIG Romania introduce pe piata romaneasca de asigurari conceptul de bonus de loialitate, care contribuie cresterea unitatilor de fond la aniversarea contractului sau in functie de prima anuala de asigurare.
Astfel, titularii politelor de asigurare de viata de tip unit-linked Optim pot alege intre doua sisteme de bonusare – bonusul de loialitate CIG sau Premium.
Bonusul de loialitate CIG intra in vigoare la semnarea contractului de asigurare, titularul primind un bonus aditional pentru primele esalonate. Acest bonus, calculat in functie de prima anualizata initiala, consta in suplimentarea numarului unitatilor de fond.
Bonusurile – in valoare de 15%, 50% si 75% din prima anualizata initiala – sunt oferite la a cincea, a zecea si respectiv la a cincisprezecea aniversare a contractului. Astfel, de-a lungul unei perioade de 15 ani, CIG Romania ofera clientilor fideli un bonus de 140% din prima anualizata initiala.
Bonusul Premium consta in majorarea numarului unitatilor de investitie bonificate pe contul titularului politei de asigurare, dupa cum urmeaza: intre 600 – 900 Euro prima de asigurare – 2%, intre 900 – 1.200 Euro prima de asigurare – 3%. De asemenea, intre 1.200 – 1.500 Euro prima de asigurare titularul va primi 4%, iar pentru o prima de asigurare anuala mai mare de 1.500 de Euro – 5%.
"Bonusul este oferit daca primele de asigurare au fost achitate integral in anii anteriori si va fi investit in fonduri profitabile", a precizat Sandor Csepeli, CEO al CIG Romania.
Asigurarea de viata Optim ofera posibilitatea de a investi in fonduri denominate in Euro, unice pe piata romaneasca, si care sunt administrate de companii prestigioase precum Pioneer Investments, Aberdeen Asset Management si Concorde.
Prima minima de asigurare pentru Optim este de 400 de Euro si poate fi platita cu frecventa anuala, semestriala sau trimestriala. Primele suplimentare sunt directionate catre fondurile de investitii selectate de catre titular fara niciun comision, la fel ca si primele doua mutari intre fonduri operate intr-un an.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |