Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Volkswagen este cea mai asigurată marcă de maşină din România
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 00:24

În cazul Bulgariei şi Ungariei, cele mai asigurate RCA sunt maşinile Opel, conform unui studiu realizat în nouă state din Europa Centrală şi de Est, care arată marca auto cu cea mai mare acoperire RCA.

Marca auto Volkswagen este implicată şi în cele mai multe cazuri de daune, fiind pe primul loc în toate cele noua state după acest indicator. Marca Ford este pe locul al doilea.Studiul a inclus Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia, România,Bulgaria, Ungaria, Polonia si Croaţia.Vechimea medie a maşinilor asigurate RCA se situează între 8 şi 16 ani.

În cele mai multe ţări, asigurarea CASCO nu este o opţiune majoritară. În Croaţia şi în România doar 20% dintre conducătorii auto deţin şi o asigurare CASCO pe lângă poliţa RCA. Ponderea acestora nu este cu mult mai mare în Cehia - aproximativ 25%, pe când în Bulgaria ajunge la doar 5%, iar în Serbia la 3%. În schimb, aproape 50% dintre conducătorii auto din Slovenia au asigurare CASCO. În cazul poliţelor CASCO, cele mai multe daune implică marca Opel.

 

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |