Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

VERIFICAREA VALABILITATII RCA ului / ITP ului / ROVINIETEI
Vineri, 12 Iulie 2013 16:47

Deseori ni se intampla sa uitam perioada de valabilitate fie a RCA ului, ITP ului sau Rovinietei. Amenzile pentru lipsa unei asigurari RCA sunt sanctionate cu sume intre 1000 si 2000 lei si retinerea talonului si placutelor de inmatriculare pana la prezentarea unei polite valabile.

Acum avem la dispozitie anumite siteuri unde putem verifica valabilitatea acestor documente.

CSA (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor) pune la dispozitia noastra un sistem bazat pe o baza de date (CEDAM) cu ajutorul careia putem verifica valabilitatea politelor RCA. Rolul ei este de a oferi o evidenta a politelor RCA incheiate pe teriroriul Romaniei, posibilitatea verificarii valabilitatii politelor RCA, date privind asiguratorul dar si istoricul de daune produse incepand cu anul 2010.
Pentru a primi informatiile acestea este necesar sa completati pe siteul CEDAM fie numarul de inmatriculare, fie seria de sasiu pentru obtinerea rezultatului la data la care a fost efectuata cautarea.

De asemenea, putem verifica si valabilitatea Inspectiei Tehnice Periodice pe siteul pus la dispozitie de RAR (Registrul Auto Roman) . Cautarea se face prin completarea seriei CIV a vehiculului.

Cat despre Rovinieta, aceasta poate fi verificata pe siteul pus la dispozitie de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) . Aceasta poate fi verificata prin introducerea seriei de sasiu sau a numarului de inmatriculare, la fel ca in cazul RCA-ului.

Aceste 3 aplicatii vin in ajutorul nostru pentru a putea verifica valabilitatea acestor documente. Atentie, insa! Introducerea acestor date in sistem poate dura pana la cateva zile de la emiterea politelor, raspunderea fiind exclusiv a asiguratorilor.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |