Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

GROUPAMA LANSEAZA COLECTIA DE AVANTAJE
Miercuri, 31 Iulie 2013 19:45

Groupama Asigurari a lansat Colectia de avantaje care sunt acum disponibile in cadrul Asigurarii de locuinta cu Extra Acoperiri. Ea cuprinde: autoconstatarea, serviciul de reparatii de urgenta si Garantia pentru serviciul de autoconstatare.

Autoconstatarea presupune practic constatarea daunelor din propria locuinta. Poate fi facuta atat de proprietari cat si de chiriasi. Trebuie insotita de cateva fotografii si documentele necesare si de un telefon la Groupama.
Clientul trebuie sa primeasca despagubirea in maxim 72 de ore de la acordul sau daca valoarea pagubelor nu depaseste 2000 lei.

Reparatiile de urgenta sunt acele reparatii care trebuiesc efectuate intr-un timp cat mai scurt si nu permit folosirea in siguranta a locuintei. In cazul acestora Groupama va trimite un specialist in vederea remedierii lor in maxim 4 ore de la sesizare.

Garantia presupune ca angajamentul de plata in 72 de ore prevazut in contract sa fie respectat. In caz contrar, Groupama ofera clientului un card cadou in valoare de 100 lei.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |