Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

CUM ALEGEM ASIGURAREA DE LOCUINTA?
Marţi, 21 Mai 2013 13:23

De la adoptarea legii privind obligatia de a ne asigura locuintele, acest tip de polita a revenit in atentia noastra. Insa statul ne impune sa asiguram doar 3 riscuri majore: inundatii, alunecari de teren si cutremure. Dar acestea sunt doar o parte dintre riscurile pe care le poate asigura o polita completa.

La baza sunt 4 categorii de riscuri fara de care nu ar trebui sa emitem o polita. Aceasta trebuie sa acopere riscurile cladirii din care face parte locuinta, apoi bunurile din locuinta (risc pe care asigurarea obligatorie nu il acopera), accidente suferite de membrii familiei in incinta locuintei si raspunderea civila fata de terti (risc care nu este acoperit in asigurarea obligarie de catre toti asiguratorii), cum ar fi eventuale pagube provocate vecinilor.

Un criteriu important de alegere a politei de locuinta il constituie si compania care o emite. Contractul de asigurare trebuie citit cu atentie, neomitand clauzele speciale.

Inundatiile se pot produce in orice zona din Romania. In ultimii ani inundatiile s-au concentrat in Banat, Dobrogea, Olt, Siret, Somes, Prut si Barlad. Reducerea riscului de inundatii ar presupune investitii prea mari iar statul roman nu dispune de ele. Asadar, singura acoperire pe care o avem la indemana ramane asigurarea obligatorie impotriva dezastrelor, costul ei fiind relativ redus(10-20 euro/an).
In privinta cutremurelor, Romania se situeaza pe locul 3 in Europa. In ansamblu, in ceea ce priveste riscurile catastrofale, tara noastra se afla pe primul loc in Europa.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |