Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Ce trebuie facut dupa producerea unei daune ?

Pentru accidente in care au fost implicate doua vehicule din care au rezultat numai pagube materiale, avizarea societatilor de asigurare se poate face in baza Formularului Constatarea amiabila de accident in cazul in care exista un acord comun de vointa intre cei implicati in accident sau pin prezentarea la sectia de Politie pentru intocmirea porcesului verbal.

Formularul de constatare amiabila de accidente trebuie completat cu mare atentie, inregistrand corect fiecare rubrica din continut deoarece vinovatia se stabileste de catre asigurator pe baza informatiilor exacte ale evenimentului.

Daca dvs. sunteti cel pagubit trebuie sa va adresati asiguratorului celui vinovat de prducerea daunei cu procesul-verbal de contatare de la Politie sau, dupa caz, cu exemplarul Formularului de constatare amiabila.

In cazul in care cel vinovat nu detine o polita RCA valabila va recomandam sa va adresati Fondului de Protectie a Victimelor Strazii ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ). Din acest fond se platesc despagubiri pagubitului dintr-un accident auto:

- pentru pagube materiale si vatamari corporale daca autorul este cunoscut dar autovehiculul, respectiv tramvaiul, nu este asigurat RCA

- pentru vatamari corporale in cazul in care autorul a ramas neidentificat

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |