Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Intrebari frecvente despre ce mai ieftina Asigurare RCA
Calatoresc in afara tarii, ce fel de asigurare imi trebuie?

Incepand din data de 1 Ianuarie 2007 pentru a calatori cu autoturismul in afara tarii aveti nevoie doar de asigurarea de raspundere civila auto.

 
Ce se intampla daca vand masina pentru care am platit RCA pe un an intreg?

Daca in perioada de valabilitate nu s-au platit si nu se datoreaza despagubiri veti primi banii pentru diferenta de prima.

 
Ce se intampla daca am pierdut polita RCA?

In cazul in care ati pierdut polita trebuie sa va adresati societatii sau sucursalei la care ati incheiat asigurarea si, dupa identificare, aceasta va va emite un duplicat.

 
Ce despagubiri se acorda?

Despagubirea trebuie sa acopere valoarea daunelor cauzate tertilor in urma unui accident rutier, precum si cheltuielile de judecata.

In cazul vatamarii corporale sau a decesului despagubirea se acorda doar persoanelor aflate in afara autoturismului care a cauzat accidentul sau persoanelor care se aflau in autovehiculul cauzator de accident, daca acestia nu erau transportati in baza unui raport contractual cu propietarul autoturismului.

De asemenea, in cazul avarierii sau distrugerii bunurilor, despagubirea se acorda pentru bunurile aflate in afara autoturismului care a cauzat accidentul si pentru bunurile care se aflau in autovechiculul cauzator de accident cu conditia ca ele sa nu fi fost transportate in baza unui raport contractual sau sa nu fie proprietatea persoanei cauzatoare de accident.

Despagubirea se acorda si in cazul in care soferul vinovat de producerea accidentului este altul decat persoana asigurata.

Despagubirea se acorda si in cazul in care partile vatamate sau pagubite au resedinta sau domiciliul in strainatate.

 
Ce este asigurarea RCA?

Polita RCA este o asigurare de raspundere civila auto obligatorie prin care se acopera prejudiciul cauzat tertilor provocat prin accidente de autovehicule.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 5
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |