Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Soferii nu isi mai permit luxul unei asigurari CASCO
Sâmbătă, 27 August 2011 16:29

Asigurarile CASCO au inregistrat in portofoliul Omniasig o scadere de 37,69% in primele sase luni ale anului 2011, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Daca valoarea totala a subscrierilor pe acest segment a fost de aproximativ 146 milioane lei, valoarea daunelor platite s-a ridicat la aproape 184 milioane lei.
Pe de alta parte, segmentul asigurarilor de raspundere civila auto obligatorie (RCA) a inregistrat o evolutie spectaculoasa, crescand in acest semestru cu 54% fata de aceeasi perioada din 2010. Valoarea primelor brute subscrise a fost de 191 milioane de lei, in timp ce valoarea daunelor platite a fost de doar 103 milioane lei. Omniasig a mai inregistrat cresteri pe segmentele asigurarilor agricole, de accidente si boala si de asistenta turistica.
In schimb, pe linia asigurarilor de tip Property (ramura asigurarilor de incendiu si calamitati naturale), Omniasig a inregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 55 milioane lei, in scadere cu aproape 40% fata de 2010. Valoarea daunelor platite pe clasa asigurarilor tip Property a crescut insa puternic, cu 123%, pana la 13 milioane lei.
In ansamblu, compania Omniasig a inregistrat in primele sase luni ale anului 2011 un volum de prime brute subscrise de 433 milioane lei, in scadere cu 10,5%, fata de primul semestru din 2010, iar valoarea daunelor platite a fost de 313 milioane lei, cu aproape 14% mai putin.
Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995, acest segment detinand si cea mai mare pondere in portofoliu, de aproape 78%.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |