Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

CSA a aprobat fuziunea companiilor Generali si Ardaf
Sâmbătă, 27 August 2011 16:28

Actionarii Generali si Ardaf, precum si Autoritatea de reglementare a pietei de asigurare din Romania, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, au aprobat fuziunea celor doua companii, Generali si Ardaf, incepand cu 1 septembrie 2011.
Generali Romania este numele vizat pentru noua entitate, care va functiona pe piata cu doua marci independente, Generali si Ardaf. Procedura juridica de fuziune implica absorbtia Generali Asigurari de catre Ardaf, optiune ce a rezultat din analiza preliminara derulata.
Grupul Generali este unul dintre liderii industriei mondiale de asigurari si servicii financiare. Fondat la Trieste, in 1831, Grupul este astazi una dintre principalele companii de profil din Europa si cel mai mare asigurator pe segmentul Viata de pe continent.
Generali detine o forta de vanzari de peste 100 000 de persoane, care deserveste 70 milioane de clienti in 68 de tari si detine o pozitie dominanta in Europa de Vest si un loc important, in crestere, in Europa de Est si Asia.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |