Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Asigurari obligatorii de locuinte: Primariile nu au dat inca amenzi
Sâmbătă, 27 August 2011 16:31

Proprietarii care nu au incheiat asigurari obligatorii de locuinte ar putea fi sanctionati in perioada urmatoare, insa amenzile se lasa deocamdata asteptate, primariile trimitand pana acum doar somatii si lasand inca timp locuitorilor sa isi cumpere polite.
Angela Toncescu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a declarat in luna iulie ca primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei incepand cu 5 august.
Legea asigurarilor obligatorii de locuinte a intrat in vigoare pe 15 iulie 2010. Romanii care nu-si asigura casele risca sa fie amendati cu 100-500 de lei.
Marius Bulugea, presedintele Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), compania care emite politele de asigurare obligatorie, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca nu are in prezent exemple concrete de amenzi.
Insa stie ca, de exemplu, in Ploiesti au fost trimise somatii catre persoane care nu aveau asigurare.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |