Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Vara scad preturile la asigurarile CASCO
Joi, 22 August 2013 17:35

Vara pare a fi oportuna incheierii unei polite CASCO. Toate companiile de asigurari ofera reduceri mari de preturi, in medie de  40%.
Aceste reduceri sunt specifice perioadei acesteia pentru ca cererea scade, iar preturile scad si ele.

Atentie, insa! Cititi foarte atent clauzele contractului de asigurare! Polita CASCO nu despagubeste absolut orice dauna, produsa in orice situatie. Uneori clauzele asiguratorilor sunt interpretabile.
Una dintre cele mai intalnite clauze este aceea in care clientul "nu a luat toate masurile necesare pentru limitarea pagubei" sau aceea in care dauna are o valoare mai mare din cauza greselilor de la service. De asemenea, nu se acorda despagubiri nici in cazul exploziei anvelopelor.

Polita CASCO va priveste in mod direct pe dvs ca asigurat, nu ca in cazul politei RCA. De aceea trebuie sa alegeti cu grija compania unde incheiati asigurarea, interesandu-va inainte asupra istoricului sau si a promptitudinii.
Deseori societatile cu probleme sau cele mai putin cunoscute fac cele mai bune oferte, insa acestea aduc cu sine riscul de a nu fi despagubiti.

Puteti afla date despre toti asiguratorii si despre istoricul lor pe site-ul ASF.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |