Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Proprietarii de autoturisme cu varste intre 48 si 55 de ani si care au copii majori ar putea ar putea plati mai mult pentru o polita RCA din acest an.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 22:23

 

Proprietarii de autoturisme cu varste intre 48 si 55 de ani si care au copii majori ar putea plati mai mult pentru o polita RCA din acest an.

Asiguratorii au ajuns la concluzia ca tinerii sunt cei care folosesc tot mai des autoturismul parintilor si produc cele mai multe accidente auto, provocând daune societatilor de asigurari.

Pe de alta parte, brokerii de asigurari sunt de parere ca în acest an unele companii de asigurari ar putea scumpi politele RCA în medie cu 20%, în special din cauza majorarii daunelor morale achitate de asiguratori victimelor accidentelor de circulatie.

Brokerii de asigurari spun ca 99,9% dintre clienti se uita la pret si nu se uita la compania cu care incheie RCA - ul

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a elaborat în toamna anului trecut o norma prin care soferii pagubiti în accidente vor putea solicita propriului asigurator RCA plata daunei, urmând ca acesta sa recupereze despagubirea de la compania care a emis RCA ul persoanei vinovate. Norma CSA este înca în dezbatere.

 

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |