Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Politele Porsche Asigurari pot fi platite prin Direct Debit
Duminică, 25 Septembrie 2011 15:03

Porsche Asigurari, parte a Porsche Finance Group Romania a introdus serviciul Direct Debit pentru plata politelor de asigurari, au anuntat reprezentantii companiei.
Prin Direct Debit plata politei se poate realiza prin Porsche Bank sau prin orice alta banca la care clientul Porsche Asigurari are un cont curent. "Singurele conditii pentru ca un client sa poata beneficia de acest serviciu sunt ca acesta sa aiba un cont bancar curent, sa incheie cu banca sa un contract de plata prin Direct Debit si sa aiba disponibil suficient in cont, la data scadentei facturii", a spus Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.
Pentru a accesa serviciul Direct Debit, clientul trebuie sa semneze un mandat cu banca la care are un cont curent, apoi banca respectiva va plati automat suma prevazuta. Platile se vor efectua de catre banca doar in limitele mandatului acordat. In consecinta, la data stabilita, banca face plata catre contul Porsche Asigurari de la Porsche Bank.
Noul serviciu al Porsche Asigurari implica patru actori: clientul (persoana care realizeaza plata) - cumparatorul serviciilor de asigurari care presupun plati repetate cu o frecventa determinata; beneficiarul (Porsche Asigurari) - ofera servicii de asigurari clientului; banca colectoare (Porsche Bank) - banca unde beneficiarul are deschise conturile ce urmeaza a fi creditate; banca platitoare (poate fi banca la care clientul are cont curent sau Porsche Bank) - banca ce va plati suma prevazuta in mandatul de debitare directa.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |