Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

NECESITATEA ASIGURARII LOCUINTEI
Marţi, 11 Iunie 2013 18:25

Proprietarii de locuinte din Romania au devenit mai receptivi la necesitatea incheierii unei polite de asigurare a locuintei, fie ea casa sau apartament.
Exista doua feluri de asigurare de locuinta: cea facultativa -cu acoperire completa- sau cea obligatorie -cu acoperire partiala.

In cazul asigurarii obligatorii prima de asigurare variaza intre 20 de euro si 10 euro pe an. Aceasta acopera principalele riscuri: incendiu, cutremur si alunecare de teren.
Spre deosebire de aceasta, polita facultativa acopera peste 20 de riscuri, printre care: furtul din locuinta, explozia, vandalismul, incendiul si raspunderea fata de terti.

Asiguratorii platesc pentru o dauna totala 20.000 euro in cazul unei locuinte de tip A (caramida, BCA, etc) sau 10.000 euro in cazul unei locuinte de tip B (paianta, chirpici).

Suma maxima acoperita de asiguratori in cazul politei facultative este de 20.000 euro.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |