Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Informaţiile legate de accidentele rutiere nu vor mai fi comunicate electronic de către asiguratorii RCA
Joi, 14 Februarie 2013 14:23

Monitorul Oficial a publicat recent oridinul conform caruia asiguratorii RCA nu mai sunt obligaţi să transmită către baza de date REVER informaţii complete legate de accidentele rutiere.

Până de curând, reprezentanţii societăţilor de asigurarea trebuiau să transmită, în cel mult cinci zile de la avizarea unui eveniment asigurat, informaţii în REVER care facilitau soluţionarea dosarelor de daună deschise în baza constatărilor amiabile de accident şi asigurau schimbul de informaţii între asiguratori.

REVER ajuta, de asemenea, la identificarea încercărilor de fraudare a sistemului şi avea capacitatea de a genera statistici legate de accidentele ce se aflau în evidenţa sa, potrivit informaţiilor CSA.

Baza de date a fost însă desfiinţată în data de 20 decembrie a anului trecut printr-o hotărâre a Consiliului CSA.

Asiguratorii RCA au în continuare obligaţia sa transmita către baza de date CEDAM informaţii legate de contractele de asigurare pe care le încheie, dar şi informaţii legate de dosarele de daună asociate acestora, potrivit ordinului nr. 10/2012 publicat în Monitorul Oficial, în luna mai a anului trecut.

Reprezentanţii societăţilor de asigurare trebuie să introducă aceste informaţii în baza CEDAM în cel mult cinci zile de la emiterea poliţelor de asigurare sau de la avizarea evenimentelor asigurate.

Baza de date CEDAM este specializată în centralizarea informaţiilor legate de poliţele RCA transmise de asiguratori. Prin intermediul său se poate afla dacă un automobil este sau nu asigurat.

În prezent, cele mai căutate forme de asigurare, atât în cazul persoanelor fizice, cât şi în cazul persoanelor juridice, sunt în România asigurările auto. Acestea generează 80% din volumul total al plăţilor care sunt efectuate către asiguraţi şi către păgubiţi, conform informaţiilor făcute publice de către CSA.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |