Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

CSA, CNVM si CSSPP s-au desfiintat. ASF preia supravegherea lor
Vineri, 03 Mai 2013 21:09

Pe data de 30.04.2013, Autoritatea de Supraveghere Financiara a preluat oficial supravegherea pietelor de capital, de asigurari si de pensii private, piete estimate la 10-15 000 000 euro de la CSA, CNVM si CSSPP in urma desfiintarii acestora.

Formarea acestei organizatii a fost unul dintre cele mai importante subiecte politice de la inceputul acestui an. Cu toate acestea, inca nu a fost emis niciun document  in care sa se detalieze procesul de integrare a activitatii CSA, CSSPP si CNVM, stabilizarea acesteia ramanand o provocare pentru institutie.

Comisia CSA, care va fi supravegheata de ASF acopera 10 milioane de clienti in asigurari.

Iinfiintarea noii autoritati a fost necesara datorita tendintei de adaptare la normele europene.  Este un proiect sustinut de Guvern si se afla in relatii directe cu Parlamentul si Banca Centrala Europeana.

Autoritatea de Supraveghere Financiara s-a infiintat in baza Legii pentru aprobarea OuG nr. 93/2012, ca autoritate administrativa autonoma cu personalitate juridica, independenta, autofinantata care isi va exercita atributiile prin preluarea tuturor functiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).


Conducerea executiva a ASF este formata din:

Dan Radu RUSANU - Presedinte;
Daniel DAIANU - Prim-vicepresedinte;
Mircea URSACHE - Vicepresedinte si sef al CNVM;
Daniel TUDOR - Vicepresedinte si sef al CSA;
Ion GIURESCU - Vicepresedinte si sef al CSSPP

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |