Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Companiile de asigurari au gasit "solutii" pentru neplata/intarzierea platii daunelor
Vineri, 12 Iulie 2013 16:49

Incheierea politei RCA le confera soferilor siguranta ca in cazul unui eveniment sunt scutiti de la plata daunelor survenite, acestea fiind despagubite de catre asigurator.

Doar ca anul acesta asiguratorii nu au mai constituit la fel de multe rezerve de dauna, deci numai au din ce sa plateasca despagubirile, pentru ca legea nu ii mai obliga la constituirea lor. Astfel, ei apeleaza la diferite tertipuri.

Atata vreme cat fondurile societatilor de asigurari sunt tot mai limitate, termenele in care se despagubesc daunele si facturile serviceurilor vor intarzia din ce in ce mai mult.

Unul dintre tertipurile folosite de asiguratori ca sa mai amane plata este de a trimite dosarele la departamentul care investigheaza fraudele, desi nu exista suspiciuni in acest sens. Acest lucru le permite sa intarzie plata pana la 3 luni, pentru ca atat dureaza (legal) procedura de investigare.

Pentru a asigura o mai buna functionare a pietei, Autoritatea de Supraveghere Financiara poate ridica autorizatia de a incheia polite RCA acelor societati care in prezent practica tarife mai mici decat costul real.

Aceste tertipuri folosite de asiguratori au dus la o crestere a numarului reclamatiilor clientilor nemultumiti; cea mai des intalnita reclamatie se refera la intarzierea platilor.
Cel mai grav este ca rezervele limitate pe care le au asiguratorii duc la despagubiri de valoare prea mica fata de dauna, astfel ca serviceurile sunt nevoite sa foloseasca piese aftermarket pentru reparatiile masinilor, in locul celor originale.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |