Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Cine despagubeste victimele soferilor fara RCA?
Marţi, 06 August 2013 16:55

In prima parte a acestui an, in Romania erau inmatriculate peste 5 mil. de masini. Din totalul acestora, doar 4 mil. detin o asigurare RCA valabila.
La un calcul simplu rezulta ca 1 din 5 masini circula ilegal.

Scaderea numarului de polite RCA este foarte evidenta chiar si in comparatie cu sfarsitul anului trecut si este datorata cresterii preturilor la asigurari, dar si a scaderii veniturilor asiguratilor.Asadar, peste un milion de soferi isi asuma riscul de a circula fara asigurare. 

Situatia este grava mai ales pentru ceilalti participanti la trafic. Soferii pagubiti intr-un accident cu o masina neasigurata pot fi pusi pe drumuri pentru a obtine compensatii financiare de la Fondul pentru Victimele Strazii, care a fost constituit pentru a despagubi persoanele accidentate de soferii neasigurati.

Ritmul despagubirilor acordate in ultimii ani creste ingrijorator, avand in vedere ca din 2007 pana acum despaguirile au crescut cu 3 cifre, insemnand un procent de peste 100%. Avand in vedere volumul in crestere, fondul nu va mai putea sustine aceste plati.

De asemenea, si valoarea medie a daunelor platite este in continua crestere, de la 7000 lei in 2008, la 22000 lei in 2011 pana la 37000 lei in prezent.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |