Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Astra decontează numai piese de calitate proastă
Sâmbătă, 02 Martie 2013 20:23

De ceva timp, Astra Asigurări staţionează pe primul loc la categoria cele mai multe reclamaţii înregistrate la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), fiind societatea cu cele mai multe plângeri şi restanţe la plata despăgubirilor. De tot atâta vreme, Astra Asigurări este acuzată de către service-urile auto că le datorează sume uriaşe, de ordinul zecilor de milioane de euro. De fapt, Asociaţia Societăţilor de Service (ASSAI) a atras atenţia asupra faptului că Astra Asigurări urmărind o politică agresivă de creştere a profitului, bazată pe refuzul nejustificat de plată a despăgubirilor conform poliţelor de asigurare, a forţat service-urile să utilizeze piese auto de proastă calitate neagreate de producătorii auto, criteriul de achiziţie a pieselor fiind preţul cel mai scăzut. În acest context, Poliţia, împreună cu Registrul Auto Român, au demarat controale la peste 20 de service-uri pentru a verifica provenienţa unor piese auto, suspiciunea fiind că sunt contrafăcute.

În final, s-a dovedit doar că, forţate de politica aberantă a Astra Asigurări, unele service-uri au folosit cele mai ieftine piese pe care le-au găsit la funizori.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |