Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Asiguratii ar putea urmari lucrarile de reparatie ale autovehiculelor in service
Sâmbătă, 25 Mai 2013 16:40

Asiguratii care au incheiat polite cu Allianz Tiriac pot de acum sa foloseasca un sistem online de notificare pentru asigurarile de locuinta si cele auto.

Acest sistem este unic pe piata din Romania pentru moment. El permite asiguratilor sa faca o programare de constatare a daunelor fie pentru masina fie pentru locuinta, micsorand astfel timpul de asteptare in mod semnificativ si totodata crescand eficienta serviciilor.

Camera Deputatilor a adoptat un proiect ce presupune ca proprietarii masinilor sa poata urmari lucrarile de reparatie ale masinilor in service. De asemenea, ei au posibilitatea de a depune reclamatii la RAR in cazul in care sunt nemultumiti de calitatea lucrarii. Daca service-ul la care a fost efectuata reparatia nu ii acorda clientului aceasta posibilitate, el are dreptul de a nu semna receptia lucrarii.

In cazul in care RAR primeste 5 reclamatii referitoare la calitatea serviciilor unei unitati, acesta poate efectua un control la service-ul respectiv, control in urma caruia li se poate chiar ridica autorizatia de functionare. Autoritatile considera ca riscurile mai mari ale service-urilor vor determina o crestere a calitatii serviciilor oferite.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |