Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Asigurari RCA mai scumpe in vestul tarii
Luni, 04 Februarie 2013 21:42

 

Vecinătatea cu Ungaria și Serbia este un adevarat  ghinion  pentru proprietarii de autoturisme din vestul ţării.

Rata accidentelor din această regiune este foarte mare, dar de multe se fac vinovaţi şoferii de peste graniţă. Insa asiguratorii români nu ţin cont de asta şi au mărit preţul poliţelor RCA chiar şi cu 33%.

Dar asta nu este singura veste prosta.  La volan şi tinerețea se traduce în asigurări scumpe. Ca atare, unii tineri și-au înscris mașinile pe numele părinților, care sunt pensionari.

Un alt factor care a dus la scumpirea asigurărilor este mărimea parcului auto din vestul țării. Numărul autoturismelor înmatriculate numai în județul Timiș a ajuns la 250.000 de vehicule. Adică aproape dublu față de anul 2008 si este in continua crestere.

Și numărul conducătorilor auto a crescut direct proportional. Autoritățile estimează că în realitate, în județul Timiș mai există alți 150.000 de conducători auto care și-au obținut permisele în alt județ, dar conduc aici.

Asigurările RCA s-au scumpit și în restul țării, dar cu un procent mai mic, din cauza tentativelor de fraudă.

Specialiștii din industrie estimează că anul acesta și asigurările CASCO se vor scumpi, în medie cu 15 la sută, tot din aceeasi cauza.

 

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |