Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

RCA Scuter Cea mai ieftina Asigurare RCA
RCA Scuter

De la 1 octombrie 2007, posesorii de scutere vor trebui sa incheie o polita de asigurare de raspundere civila autoRCA ), incadrarea fiind aceeasi ca si pentru motociclete cu sau fara atas.

Decizia luata de Comisia de Supravehere a Asigurarilor vine ca urmare a numarului tot mai mare de accidente in care au fost implicate aceste vehicule. Aceasta, cu atat mai mult cu cat nu este nevoie de permis pentru a conduce un scuter, ci doar de un curs de legislatie rutiera.
Potrivit reglementarilor in vigoare, scuterele nu pot fi inmatriculate, iar inregistrarea lor se face doar de catre consiliile locale, care tin si evidenta acestora.
Cei care vor circula pe drumurile publice fara RCA risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 2.000 de lei. Sumele sunt substantiale in raport cu pretul unui scuter, care variaza intre 1.000 si 4.000 de euro, in functie de marca.

Scuterele au cunoscut o crestere in vanzari acum cativa ani, iar in urma acesteia a fost introdusa si obligativitatea politei de asigurare de raspundere civila. Acest lucru a fost binevenit de soferii auto din trafic care de mai multa vreme priveau cu ochi rai conducatorii de scutere care provocau din cand in cand daune minore precum zgarieturi sau oglinzi dislocate dar nu ii puteau trage la raspundere din diferite cauze. Multa vreme, scutere de capacitate cilindrica mica nu au fost inmatriculate iar soferii erau minori necunoscatori ai regulilor din trafic. Acestia puteau provoca accidente minore, chiar daca indirect, soldate cu pagube din partea mai multor participanti la trafic, disparand de multe ori fara sa isi dea seama de vina. Acum asigurarea RCA ieftin va despagubi daunele provocate de conducatorul vinovat.

 

Parerile clientilor


#1237: GoldenTabs:
"fbWweG https://goldentabs.com/"

#1236: JimmiXS:
"dEKUK9 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com"

RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |