Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Ce este BONUS/MALUS

Este o modalitate de calcul a primelor pentru politele RCA in care se tine cont de istoricul daunelor realizat intr-o perioada de catre un asigurat/utilizator persoana fizica.

Sistemul de bonus se aplica unui asigrat care nu a produs daune. Daca timp de 7 ani, un asigurat nu a produs pagube bonusul poate ajunge la 50%, adica o reducere de 50% la tariful RCA.

Sistemul de malus este o majorare a primei de asigurate RCA in cazul producerii de daune. Malusul se aplica in functie de numarul de daune produse si indiferent de cine a condus autovehiculul la data producerii accidentului, el putand ajunge si la o majorare cu 200% a primei de asigurare.

In cazul in care un asigurat detine mai multe vehicule clauza de malus se aplica distinc pentru fiecare vehicul.

In cazul instrainarii vehiculului asigurat, stabilirea noii clase de bonus/malus pt un vehicul nou dobandit se face pornind de la clasa bonus/malus de care asiguratul a beneficiat anterior.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |