Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 

Evita sa platesti amenda de 1000 RON. Te anuntam GRATUIT cand iti expira polita RCA.Centre
dauna

Cum comand RCA online

1. Compari tarifele RCA, completand toate datele din calculatorul RCA. Completeaza cu atentie datele din talon, acestea vor aparea si pe polita de asigurare. Nu ignora detaliile precum vechimea permisului sau anii fara daune, pentru ca, pe baza lor, poti obtine importante reduceri la tariful politei RCA.

2. Dupa ce ai comparat tarifele politei RCA apasa butonul COMANDA la societatea de asigurari dorita.


3. Finalizare comanda. Completezi detaliile despre livrare si plata. Verifica din nou datele introduse la pasul 1, completeaza datele privind livrarea, modul de plata, intervalul orar pentru livrare si posesorul auto. Este important ca aici sa scrii si observatii privind punctele de reper, daca doresti sa fii contactat telefonic inainte de livrare, etc.

4. Te sunam pentru a confirma datele introduse. Vei primi un telefon de la operatorii nostri pentru a confirma comanda. Confirmarea comenzii dureaza aproximativ 3 minute si presupune verificarea datelor introduse de tine.

5. Iti livram polita. Polita ta RCA iti bate la usa, raspunde si intra in posesia celui mai ieftin RCA. ( 3 ore - Bucuresti / 24 de ore - alte orase ). Livrarea in Bucuresti se face in aceeasi zi, absolut gratuit, indiferent de valoarea politei de asigurare auto RCA.

Livrarea in alte orase se face dupa cum urmeaza:

A doua zi, gratuit pentru politele RCA cu o valoare de minim 199 lei si care sunt confirmate pana la ora 18.

A treia zi, gratuit pentru politele RCA cu o valoare de minim 199 lei si care sunt confirmate dupa ora 18. Livrarea in sate/comune care se afla inafara ariei de acoperite(Km suplimentari) a firmei de curierat se face cu taxa de livrare a companiei de curierat sau gratuit prin Posta Romana in 48 de ore.

Programul nostru :

Confirmari si livrari comenzi online: L-V 9:00-21:00 | S-D 09:00-20:00

Program Agentie B-dul Basarabia nr 80:

L-V 09:00-21:00

Sambata : Inchis

Duminica: Inchis

Daca ai probleme/greutati legate de comanda online ne poti contacta la :

0734.420.180 - 0763.209.080 - 0757.222.722

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Parerile clientilor


#1237: GoldenTabs:
"fbWweG https://goldentabs.com/"

#1236: JimmiXS:
"dEKUK9 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com"

RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |