Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 
Asigurare RCA Ieftin Renault

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautarea unui RCA ieftin pentru autoturismul tau Renault iar daca asigurarea rca este obligatorie de ce sa nu o alegi pe cea mai ieftina?

Te invitam sa-ti calculezi cel mai ieftin RCA si avem incredere ca impartasim aceeasi convingere : suntem calea catre cea mai avantajoasa polita rca.

Corporatia Renault a fost fondata în anul 1898 de cei trei frati Renault, Louis, Marcel si Fernand, dar si prin contributia prietenilor lui Louis, Thomas Evert si Julian Wyer. Louis a fost cel care a avut ideea de a proiecta si construi câteva modele înainte de a-i coopta în echipa si pe fratii lui, renuntând sa mai lucreze la afacerea cu textile a parintilor lor.

Fabrica Renault
Primul autoturism Renault, Renault Voiturette 1CV, a fost vândut unui prieten de-al tatalui celor trei, dar nu înainte ca Louis sa testeze autoturismul. Clientul a fost impresionat de modul în care micul autoturism se comporta pe drum. Cei trei frati sesizeaza ca singura modalitate de promovare pentru produsele lor o reprezinta competitiile automobilistice, astfel Renault a avut parte de succes înca din prima cursa, ceea ce a condus la expansiunea companiei. Louis si Marcel au participat la curse automobilistice ca Paris-Trouville, Paris-Rambouillet si Paris-Ostende cu automobile produse de ei, dar în 1903 în timpul cursei Paris-Madrid, Marcel, care avea 31 de ani, a decedat în urma unui accident.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |