Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 
Asigurare RCA Ieftin Jaguar

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautarea unui RCA ieftin pentru autoturismul tau Jaguar iar daca asigurarea rca este obligatorie de ce sa nu o alegi pe cea mai ieftina?

Te invitam sa-ti calculezi cel mai ieftin RCA si avem incredere ca impartasim aceeasi convingere : suntem calea catre cea mai avantajoasa polita rca.

Pentru a marca 75 de ani de existenta, Jaguar a lansat anul acesta supercar-ul electric C-X 75. Bolidul englezilor este propulsat de patru motoare electrice, cate unul pe fiecare roata de cate 195 CP, adica un total de 780 CP.

Asadar, transmisia este integrala, cu posibilitatea variatiei cuplului pe fiecare roata. Fiecare motor este alimentat de o baterie Li-Ion care asigura o autonomie de 110 km in conditii de emisii zero. Ineditul este reprezentat de cele doua turbine pe benzina, niste motoare de elicopter in miniatura, care dezvolta aproape 100 CP, care lucreaza la 80.000 rotatii pe minut si au rolul de a incarca bateriile.

Astfel, autonomia lui Jaguar C-X75 se extinde la 900 km.Incarcarea clasica la priza a bateriilor dureaza 6 ore pentru autonomia de 110 km. Performantele sunt remarcabile. Cuplul motor imens de 1.600 Nm imprima o viteza maxima de 329 km/h (atunci turbinele alimenteaza direct motoarele electrice), cu o acceleratie 0-100 km/h in 3,4 secunde, iar 300 km/h in 15,7 secunde.

Jaguar C-X75 ramane, pentru moment, cea mai avangardista si mai futurista creatie a companiei, dar viitorul cu siguranta ca ne va  mai aduce multe modele “trendsetter” in materie de design si tehnologie de varf marca Jaguar.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |