Ai mai facut RCA la noi?  
 
 
 
  Te sunam noi!  
 
 
Asigurare RCA Ieftin Dacia

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautarea unui RCA ieftin pentru autoturismul tau Dacia iar daca asigurarea rca este obligatorie de ce sa nu o alegi pe cea mai ieftina?

Te invitam sa-ti calculezi cel mai ieftin RCA si avem incredere ca impartasim aceeasi convingere : suntem calea catre cea mai avantajoasa polita rca.

Pentru a reduce timpul între proiectare si lansarea în productiei de serie a unui autoturism, autoritatile române au considerat necesara producerea unui autoturism sub licenta obtinuta de la un producator strain.

Se dorea o licenta pentru un autoturism din clasa medie cu o capacitate cilindrica cuprinsa între 1.000 si 1.300 cm2 si sa se produca între 40.000 si 50.000 automobile pe an. La licitatie au participat Renault, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo si Austin.

De asemenea, s-au testat urmatoarele modele: Renault 10, Peugeot 204, Fiat 1100D, Alfa Romeo 1300, Austin Mini Morris. Însa, dupa vizita istorica a presedintelui francez Charles de Gaulle în România din 1966, s-a luat decizia la nivel de partid ca în uzina Dacia sa produca autoturisme sub licenta Renault.

 
RCA IEFTIN Allianz Tiriac RCA IEFTIN Ardaf RCA IEFTIN Astra RCA IEFTIN BCR RCA IEFTIN Carpatica RCA IEFTIN Euroins RCA IEFTIN Generali RCA IEFTIN Grupama RCA IEFTIN Uniqua RCA IEFTIN Omniasig RCA IEFTIN Asirom

rca-asigurat.ro - Aici calculezi cel mai ieftin RCA iar noi il livram direct acasa, la serviciu sau oriunde te afli absolut gratuit in doar cateva ore de cand ai comandat online polita RCA ieftin.

Plus Asigurari Online este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr:
0016920. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum este prevazut la art. 4 din     Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. RCA-Asigurat este un serviciu oferit de Plus Asigurari Online, inregistrata si autorizata de "CSA" sub nr RAJ-372762.

Calculator RCA prin RHEASOFT.RO | CSA-ISC | ANPC | Motorizat de PSCBCD.

Valid XHTML 1.0 TransitionalRCA Asigurat FacebookRCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +RCA Asigurat Google +

RCA Ieftin 2016 |